Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Eberhardtweg 3P

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Hoogwaardig en duurzame bedrijfspand aan de A58 in Goes.

Aan hét economische knooppunt van Zeeland is dit nieuwbouwproject genaamd ‘Business Park Eberhardt’ ontwikkeld. Het geheel bestaat uit 17 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfspanden waarvan dit bedrijfspand beschikbaar is voor de verhuur. Dit bedrijfspand is in totaal 245 m2 groot, verdeeld over 2 verdiepingen. De gebruiksmogelijkheden zijn opslag/magazijn, kantoor, showroom of een combinatie van deze functies.

Gelegen op een zichtlocatie aan de zuidrand van het bedrijventerrein ‘De Poel’. De waterpartij en het groen zorgen hier voor een fraaie landschappelijke inpassing. De speciale bedrijfskavels in deze zone zijn bedoeld voor bedrijven die zich echt willen etaleren. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

In het kort:
– Hoogwaardig bedrijfspand in Business Park Eberhardt
– Eberhardtweg 3P (unit 16)
– Oppervlakte begane grond 124 m2 BVO en 1e verdieping 121 m2 BVO
– Gelegen op een absolute zichtlocatie
– Casco oplevering tenzij anders overeengekomen
– Parkeerplaatsen 4
– Duurzaam en all- electric

Eberhardtweg: 3P / unit 16
Begane grond : 124 m2 BVO
1e verdieping : 121 m2 BVO
Parkeerplaatsen : 4 stuks
Huurprijs : € 1.895,- excl. BTW per maand

Locatie:
Goes combineert als stad ruim 200 monumenten met moderne stedelijke voorzieningen. Buiten de stad wacht het weidse platteland en natuurlijk het open water. Dit alles maakt Goes tot een geliefde woonplaats voor haar bijna 30.000 inwoners. Met een directe ligging aan de A58 hebben zij ook een uitstekende verbinding met snelwegen richting Rotterdam, Breda, Antwerpen of natuurlijk het strand.

Haar centrale ligging maakt dat alle wegen op Zuid-Beveland naar Goes leiden. Goes is dan ook van oudsher hét economische knooppunt van Zeeland met een gevarieerde en stabiele economie. De gemeente onderkent het belang van de bedrijvigheid en ondersteunt ondernemers waar mogelijk. Dit resulteert in een bijzonder aangenaam vestigingsklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen.

Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel dankzij een nieuwe aansluiting op de A58 nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie. Want de ligging aan deze rijksweg zorgt voor een uitstekende verbinding richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het Zeeuwse achterland. Het bedrijventerrein zelf kent ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers en vrij liggende fietspaden voor het woon-werkverkeer. Ook de digitale bereikbaarheid is goed met mogelijkheden voor glasvezel en coax.

Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan ‘Aansluiting A58’ geldt voor het business park de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met aanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’. Ter plaatse zijn bedrijfsmatige activiteiten toegestaan voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten. Alle hierin voorkomende bedrijfsactiviteiten zijn dus in principe geschikt voor deze locatie.
Daarnaast mogen de units worden gebruikt voor detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten, voor detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten en caravans en voor webshops.
In de Staat van Bedrijfsactiviteiten is als toegestane activiteit ook opgenomen: Overige zakelijke dienstverlening: kantoren. Ook bijvoorbeeld een marketingbureau mag zich hier dus vestigen op grond van het bestemmingsplan.

Technische omschrijving:
– Belasting begane grond: 1.500 kg/m2
– Belasting verdiepingsvloer: 250 kg/m2
– Scheidingswanden: prefab gasbeton
– Beglazing: HR ++
– PVC afvoersysteem
– Toilet en wastafelafvoeren (2) aanwezig
– Hangensluitwerk volgens SKG** keurmerk
– Ventilatie middels ventilatieroosters/ draaiende delen in kozijn
– Isolatiewaarde dak: minimaal 6,0 m2 K/W
– Elektra: 3x 25A
– Staalconstructie gespoten/ gepoedercoat in kleur
– Water en elektra afgedopt en/of gezekerd tot in de meterkast

Vereniging van Eigenaren:
Het huurdersaandeel van de servicekosten met betrekking tot de Vereniging van Eigenaren (VvE) wordt door verhuurder maandelijks doorberekend aan Huurder.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Nutsvoorzieningen op naam van en voor rekening van huurder.

Staat van oplevering:
Oplevering van het gehuurde is, tenzij anders overeengekomen, in casco staat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
Flexibel.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon