Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

de Padweie 23unit 2

Serooskerke
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Bedrijfsruimte op bedrijventerrein ‘De Zompe’ in Serooskerke.

Het betreft een moderne bedrijfsunit van in totaal 60 m2 VVO gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw. De eigenaar heeft het geheel gesplitst in meerdere units van 60 m2 VVO.

Voorzieningen zoals sanitair, keukenblok en eventueel een entresolvloer zijn in overleg. Levering van elektra en water wordt doorbelast op basis van een voorschot met nacalculatie d.m.v. tussenmeters. De minimale vrije hoogte is 4,5 m. Het buitenterrein gelegen voor de betreffende unit kan gebruikt worden voor het parkeren van auto’s. Iedere unit is voorzien van een overheaddeur alsook een separate loopdeur.

We treden graag in nader overleg met u om een huurvoorstel, passend bij uw wensen, uit te brengen.

In het kort:
– De Padweie 23 unit 2, 4353 RW Serooskerke
– Gesplitst bedrijfspand in meerdere bedrijfsunits.
– Oppervlakte ca. 60 m2 VVO
– Huurprijs € 500,- excl. BTW per maand.
– Inclusief buitenterrein voor parkeren of opslag
– Bouwjaar 2006
– Gelegen op het bedrijventerrein ‘De Zompe’ in Serooskerke

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op een goede locatie aan de entree van het bedrijventerrein ‘De Zompe’. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de rand van het dorp Serooskerke. Serooskerke is een centraal gelegen dorp op Walcheren en ligt op slechts 6 km afstand van Middelburg.

De Zompe is één van de bedrijventerreinen in de gemeente Veere met een meer bovenlokale functie. Het economisch hart voor de gehele gemeente t.a.v. bedrijvigheid. De bedrijvigheid op het terrein komt voornamelijk uit de sector opslag, bouw-, installatie- en aannemersbedrijven en herstel- en verkoopbedrijven van motorvoertuigen. Onder andere Hubo Bouwmarkt, Kringloop Zeeland, ZRD Milieustraat, Jan Poppe Motoparts zijn hier gevestigd. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar daar de N57 nabij gelegen is. Een ideale en uitstekend bereikbare locatie voor ondernemers.

Het bestemmingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen gemeente Veere’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 13 december 2012 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijf’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Servicekosten:
Geen servicekosten. Kosten elektra en water worden doorbelast middels een voorschot met nacalculatie op basis van tussenmeters.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg maar minimaal 2 jaar.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Roelandsweg 1
Renesse
Kantoorruimte
Beschikbaar
Schuttershofweg 1
Terneuzen
€ 120,- Per maand
Kantoorruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 4
Hulst
€ 2.900,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Fagotweg 3
Middelburg
€ 1.900,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Wilgenhoekweg 2
Serooskerke
Winkelruimte
Verkocht
Anodeweg 40
Middelburg
€ 149.500,- k.k.
Bedrijfsruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod