Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Camperveer 4

Kamperland
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een luxe en sfeervolle recreatiewoning voor het ultieme vakantiegevoel in Zeeland! Op steenworp afstand van het Veerse Meer en de Noordzeestranden.

Op deze unieke locatie ‘Domein het Camperveer’ mogen wij u deze nette 8-persoonsrecreatiewoning uit het bouwjaar 2019 aanbieden. De woning is uitstekend gelegen en kenmerkt zich door luxe, rust en privacy. De woning is gesitueerd op Domein Het Camperveer, een landgoed van maar liefst 8 hectare grond waarvan slechts 3% is bebouwd. Het gehele complex bestaat uit 15 vrijstaande vakantiewoningen en één vakantievilla met daarin 6 appartementen.

Camperveer 4 is een prachtige vrijstaande recreatiewoning gelegen op een perceel van 612 m2 eigen grond. De recreatiewoning heeft een oppervlakte van ca. 110 m2 VVO verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Op de begane grond is een ruime woonkamer met ruime open keuken (inclusief stoomoven) en een masterbedroom met eigen badkamer gesitueerd. Via de openslaande tuindeuren kunt u op het sfeervolle terras genieten van de rustgevende groene omgeving met uitzicht over de waterpartij en landerijen.

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van eigen badkamer. De woning beschikt over een volledig inventaris pakket, inclusief tuinmeubilair. Enkele persoonlijke zaken zal de eigenaar meenemen. De royale tuin is zuid – westelijk georiënteerd. U kunt op het ruime terras eindeloos genieten van de mooie Zeeuwse luchten en zonsondergangen.

Het object wordt momenteel voor privédoeleinden gebruikt, maar er zijn ook mogelijkheden om de woning via verhuurorganisatie Roompot recreatief te verhuren.

In het kort:
– Camperveer 4, 4493 DK Kamperland
– Recreatiewoning voor verhuur of eigen gebruik.
– Vraagprijs € 609.000,- k.k.
– Vraagprijs voor roerende zaken € 40.000,-
– Bouwjaar 2019
– Gelegen op 100 meter van het Veerse Meer
– Geschikt voor 8 personen
– Ruim zonneterras met overkapping
– Bergruimte voor fietsen en natte groepen
– Airco’s in alle slaapkamers en living
– 3 parkeerplaatsen op eigen terrein

Ligging:
Domein Camperveer is gelegen nabij Kamperland, op Noord-Beveland, slechts 100 meter van het Veerse Meer. Kamperland is in trek als badplaats bij degenen die houden van watersport. Een ideale locatie voor surfers, zeilers, duikers en vissers. In Kamperland bevindt zich een diversiteit aan winkels, horeca, jachthavens, watersportcentra. Op korte afstand ligt de kust met de schoonste stranden van Zeeland, de Oosterscheldekering en Neeltje Jans. Naast watersportactiviteiten en strandbezoeken is er meer te doen, via het pontje is Veere bereikbaar en plaatsen als Middelburg en Goes liggen op geringe afstand. Het eindeloos eiland Noord-Beveland biedt prachtige wandel- en fietsroutes langs de dijken, duinen en akkers. Kortom, een veelzijdig eiland waar er voor ieder wat wils is.

Beheervereniging Domein het Camperveer:
Er is een beheervereniging Domein het Camperveer, waar eigenaren lid van zijn. Deze beheervereniging draagt zorg voor groen- en wegonderhoud en ophalen van het vuil. Het resultaat/begroting, offerte onderhoudswerkzaamheden en het beplantingsplan zijn opgenomen in de dataroom.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 609.000,- k.k. voor de recreatiewoning en € 40.000,- voor de roerende zaken.

Parkeren:
Aan de voorzijde van de woning zijn 3 parkeerplaatsen gesitueerd op eigen terrein.

Het bestemmingsplan:
Domein Het Camperveer is onherroepelijk vastgesteld op 3 april 2018.
De bestemming is Natuur- Landgoederen.

De voor Natuur-Landgoederen aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. verblijfsrecreatieve doeleinden, met een bedrijfsmatige exploitatie, met dien verstande dat uitsluitend recreatiewoningen en recreatieappartementen zijn toegestaan;
b. natuur en bos en extensief recreatief medegebruik;
c. woondoeleinden;
alsmede voor
d. tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen ten dienste van de bestemming.

De bestemmingsplaninformatie is aanwezig in de dataroom.

Energielabel:
A

Locatie:
Kamperland is het grootste dorp van de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. De afgelopen jaren is Kamperland een stuk aantrekkelijker geworden voor toeristen. Het dorp heeft verschillende restaurants en winkels. Aan de kustlijn van het Veerse Meer bevinden zich villawijken met vakantiewoningen, ook voor watersport is de kustlijn van het meer ideaal. De eindeloze mogelijkheden geven een heerlijk vakantiegevoel. Via de Oosterscheldekering is de randstad snel te bereiken. Ook kan je via de N57 gemakkelijk naar de steden Middelburg en Goes.
Domein Het Camperveer is gevestigd op loopafstand van het Veerse Meer. Met uitzicht op Veere en de polders van Kamperland ligt het object op een unieke locatie. Het statige gebouw ligt midden in het Zeeuwse landschap en is gemakkelijk te bereiken via de autowegen.
Het centrum van Kamperland bevindt zicht op 5 minuten afstand met de auto. Vanuit daar is er een goede busverbinding naar Goes en Middelburg.

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Perceel: 1238
Groot: 612 m2

en

1/21 onverdeeld aandeel in de mandelige zaak bestaande uit gemeenschappelijke wegen en (fiets)paden met aanbehoren, (groen) afscheiding, gemeenschappelijke groenvoorzieningen en waterpartijen, inritten.
Kadastraal bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Nummers 1261 en 1262
Totale grootte (voorlopig): 64.066 m2 en 25 m2

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de woning te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Schuttershofweg 1
Terneuzen
€ 120,- Per maand
Kantoorruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 4
Hulst
€ 2.900,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Fagotweg 3
Middelburg
€ 1.900,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Wilgenhoekweg 2
Serooskerke
Winkelruimte
Beschikbaar
Anodeweg 40
Middelburg
€ 149.500,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
de Padweie 23unit 2
Serooskerke
€ 500,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Spuistraat 6
Vlissingen
€ 2.000,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod