Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bree 5a, b, c

Middelburg
kamers
€ 599.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment memorandum bestaande uit een volledig verhuurd pand in het centrum van Middelburg.

Een interessante beleggingspropositie; het pand bestaat uit 4 zelfstandige studio’s en is in 2022 volledig gerenoveerd.
Het pand is gelegen in het hartje centrum van Middelburg met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. In Middelburg is een grote vraag naar (zelfstandige) studio’s waardoor het leegstandsrisico wordt geminimaliseerd. Deze grote vraag naar woonruimte wordt mede gestuwd door alle bedrijvigheid in Middelburg en natuurlijk de Hogeschool Zeeland en de Roosevelt Universiteit, welke immers zorgen voor veel studenten.

De studio’s zijn gestoffeerd verhuurd en voor bepaalde tijd voor 2 jaar. De studio’s zijn verhuurd aan werkenden en studenten. De jaarlijkse netto huuropbrengst bedraagt: € 38.040,-

In het kort:
– Bree 5, 5a, 5b, 5c, 4331 EA Middelburg
– 4 zelfstandige studio’s
– Pand is compleet gerenoveerd in 2022
– Vraagprijs € 599.000,- k.k.
– Netto huuropbrengst € 38.040,- per jaar
– Energielabel C
– Binnen foto’s van de studio’s zijn opgenomen in de dataroom

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Het centrum is omgeven door bolwerken. Die zijn samen zo’n vier kilometer lang en vormen een van de langste stadsparken van het land. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kenmerken:
Inhoud : ca. 226 m3
Perceel : 85 m2
Gebruiksoppervlakte : ca. 113m2
Bouwjaar : 1900

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering. De locatie is gelegen in de zone Binnenstad op grond van de Bodemkwaliteitskaart. De grond kan door de historie matig tot sterk verontreinigd zijn.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal bij een eigendomsoverdracht in 2022 belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de panden te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 599.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 104
Goes
€ 650.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Markt 2
Brouwershaven
Kantoorruimte
Beschikbaar
Scoudestraat 34
Krabbendijke
€ 199.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Vierstraat 8
Yerseke
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Alexander Gogelweg 16
Vlissingen
€ 1.200,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod