Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Beukenhof 2

Goes
Icon
Icon
kamers
€ 1.650,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Multifunctionele ruimte in wijkwinkelcentrum Beukenhof in Goes-Zuid!

De ruimte is voorheen in gebruik geweest als gymzaal en de laatste jaren als dansschool. In totaal 346 m2 VVO groot en geschikt voor onder andere een sport/cultuur gerelateerde huurder, kantoor of wellicht een maatschappelijke activiteit. Het geheel bestaat uit een grote open ruimte met kleedruimtes voorzien van douches en toiletten.

Het wijkwinkelcentrum is een druk bezocht centrum met een divers winkelaanbod. In of bij dit wijkwinkelcentrum zijn onder meer gevestigd Haarstudio Goes-Zuid, Visspecialist de Poel, Supermarkt Dirk, Bloemenpaleis Beukenhof, Zeeman, The Read shop, Moooi makers en kappers, Golden House Chinees-restaurant, Fitland en Cafetaria Viola.

In het kort:
– plaatselijk bekend Beukenhof 2b 4462 EN Goes (geen postadres)
– kadastraal bekend Goes sectie C nummer 5494 (gedeeltelijk)
– huurprijs € 1.650,- per maand
– totaal 346 m2 VVO
– gelegen op 1e verdieping
– Goes-Zuid
– energielabel C

Winkelgebied Beukenhof:
Winkelgebied Beukenhof ligt in Goes-Zuid en is goed bereikbaar. Het bestaat uit winkelcentrum Beukenhof en enkele units in de plint van de nieuwbouw aan de Notestraat. De compleetheid van het dagelijkse aanbod en de centrale ligging (efficiëntie en gemak) vormen de kracht van een vooral op boodschappen gericht winkelcentrum. De supermarkt vormt de trekker en wordt aangevuld met dagelijks aanbod, zoals een drogist (Kruidvat) en versspeciaalzaken, niet-dagelijks aanbod (o.a. Zeeman), een benzinepomp en horeca met vooral een buurt-/wijkverzorgende functie.

Goes:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten.

Afmetingen:
Entree + hal : 103 m2 VVO
Open (gym) zaal : 195 m2 VVO
Kleedkamers : 26 m2 VVO
Toiletten + werkkast : 14 m2 VVO
Berging : 8 m2 VVO

Totaal : 346 m2 VVO

Indeling:
Entree op 1e verdieping via stalen trap, portaal met meterkast, ruime hal, open (gym) zaal, twee kleedkamers met doucheruimtes, vliering met cv installatie, boiler en mechanische ventilatie, berging, werkkast en toiletruimtes.

Voorzieningen:
– systeemplafonds met verlichting;
– brandblussers;
– cv-installatie Intergas 2017 met radiatoren;
– boiler voor warmwater;
– mechanische ventilatie douches;
– alarminstallatie;
– houten kozijnen met dubbel glas;
– gymzaal vloer;
– twee kleedkamers met doucheruimte;
– toiletten.

Huurprijs:
€ 1.650,- per maand exclusief BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bestemming:
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Goes Zuid’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 7 maart 2013 en heeft de bestemming ‘Gemengd’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:

– het uitoefenen van een bedrijfsmatige activiteit, voorzover deze voorkomt in de categorieën 1 en 2 van de bij dit artikel
behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– detailhandel;
– horecabedrijven tot en met categorie 1c van de Staat van Horeca-activiteiten;
– dienstverlening;
– maatschappelijke activiteiten;
– kantoren met maximale oppervlakte 200 m2.

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel C.

Voorbehoud:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
Maximaal 3 jaar, ieder andere termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.650,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon