Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Badhuisstraat 4

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever een verhuurde commerciële ruimte te koop aanbieden.

Deze ruimte betreft een kantoor van in totaal 185 m2 BVO, gelegen in een complex met 3 bovenwoningen. Samen vormen ze de VVE. Het kantoor is momenteel langdurig verhuurd aan de Hypotheker tot en met 31 januari 2028. De huidige huurprijs bedraagt € 21.557,40 vrij van BTW.
Dit pand is in 2015 volledig gerestyled en bevindt zich op een uitstekende locatie in het centrum van Vlissingen. Het is omringd door diverse winkels, waaronder Albert Heijn, Gall & Gall, Blokker en Bliek Banketbakkerij. Bovendien ligt het tegenover het winkelcentrum Scheldeplein, dat een breed scala aan winkels biedt.

In het kort:
– Badhuisstraat 4, 4381 LS te Vlissingen
– Koopsom € 235.000,- k.k.
– Oppervlakte 185 m2 VVO
– Actuele jaarlijkse huuropbrengst € 21.557,40 vrij van BTW
– Bouwjaar 1950, interne renovatie 2015
– Energielabel A

Locatie:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Indeling:
Winkel/kantoorruimte met balie, 3 spreekkamers, personeelsruimte met pantry, toilet, opslagruimte met cv ketel en toegang naar kelderruimte voor extra opslag.

Bouwkundige aspecten:
– Bouwjaar: omstreeks 1950 (wederopbouwarchitectuur);
– Traditionele gebouwd;
– Begane grond betonvloer;
– Gemetselde gevels;
– Samengestelde dakconstructie;
– Centraal verwarmd middels een cv-ketel.

Voorzieningen:
– Nutsvoorzieningen;
– Brede pui met totale breedte van ca. 12 meter;
– Systeemplafonds met armaturen;
– Vloerafwerking;
– Wandafwerking;
– Klimaatsysteem in plafond (Daikin);
– Mechanische ventilatie;
– Pantry;
– Toilet;
– 2 elektrische zonneschermen over gehele frontbreedte;
– Brandblusser.

Afmetingen:
Begane grond : ca. 185 m2 BVO
Kelder : ca. 30 m2 BVO

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : A
Nummer : 6295
Appartementsindex : 1
15/39e deel van de gemeenschap.

Vraagprijs:
De vraagprijs bedraagt € 235.000,– kosten koper.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (10,4%) verschuldigd.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Middengebied’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 11 februari 2016 en heeft de bestemming ‘Gemengd A’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor wonen, daaronder begrepen een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit, publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en instellingen, kantoor, evenementen, ontspanning en vermaak.

Energielabel:
A, index 0,82 geldig t/m 20 augustus 2029.

Huurgegevens:
Ingangsdatum : 1 juli 2015
Expiratiedatum : 31 januari 2028
Opzegtermijn : 12 maanden
Verlenging : telkenmale 3 jaar
Huuropbrengst : € 21.557,40 vrij van BTW
Zekerheidstelling : geen

VVE:
Bijdrage VVE : € 168,27 per maand

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon