Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Axelsestraat 52B - C

Terneuzen
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Nabij het centrum van Terneuzen bieden wij u een keurig bedrijfsobject te koop aan.

Het object is momenteel in gebruik als fysiopraktijk, maar is uitermate geschikt voor uiteenlopende functies waaronder wonen op de eerste verdieping in combinatie met bedrijvigheid gericht op de maatschappelijke sector op de begane grond.

Het pand is gebouwd in 1934 en is in 2009 volledig gerenoveerd. De indeling is uitermate geschikt voor het gebruik als praktijkruimte, maar zou ook uitstekend als kantoorpand kunnen fungeren. Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en heeft een oppervlakte van 216 m2 VVO, verdeeld over twee verdiepingen.

De begane grond bestaat uit 5 behandelkamers, een kantoorruimte en een receptie met wachtruimte. In 2009 is er aan de achterzijde een deel aangebouwd om extra praktijkruimten te creëren. De aanbouw is voorzien van een drietal lichtkoepels voor extra daglichttoetreding. Tevens beschikt de begane grond over twee toiletruimten en een tuin aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee praktijkruimten, een kantoorruimte, een keukenblok en een toilet. Het bestemmingsplan geeft de vrijheid om de eerste verdieping in te richten als een appartement. Met kleine aanpassingen is deze ontwikkeling eenvoudig te realiseren. De totale grootte van deze verdieping is ca. 73 m2 VVO.

In het kort:
– Axelsestraat 52 B – C, 4537 AL Terneuzen
– 225 m2 BVO / 216 m2 VVO
– Perceel 291 m2
– Vrij van huur en gebruik
– Bouwjaar 1934, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2009
– Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Afmeting:
Begane grond : 143 m2 VVO
Verdieping : 73 m2 VVO

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Terneuzen
Sectie : M
Nummer : 2296
Grootte perceel : 291 m2
Eigendomssituatie : eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid:
Het bedrijfspand is gelegen nabij van het centrum van Terneuzen met alle denkbare voorzieningen op enkele minuten afstand. Het object ligt in de buurt; ‘Binnenstad-Java’ en hoort bij de wijk ‘Terneuzen Centrum’. De wijk ‘Binnenstad-Java’ zijn diverse voorzieningen en ondernemers gevestigd waaronder een Domino’s, lunchcafé, fietsenmaker en elektronica store. Daarnaast ligt het markante kantoorgebouw Schuttershof en ‘Winkelcentrum Schuttershof’ op slechts 450 meter afstand. In deze twee gebouwen hebben o.a. Zeeman, BBC, Leenbakker, Jumbo, Tempo-Team, Christine le Duc en Nobus Nieuwenhuijse Advocaten hun intrek genomen.

Terneuzen maakt onderdeel uit van Zeeuws Vlaanderen en telt ruim 105.000 inwoners. Daarvan wonen er ruim 54.000 in de gemeente Terneuzen. Het merendeel van die inwoners woont in de stad zelf. De stad Terneuzen vervult een regiofunctie binnen Zeeuws Vlaanderen, getuige ook de vestiging van het streekziekenhuis.

Bovendien is Terneuzen de 3e havenstad van Nederland en kent het een rijke historie in de chemiesector (o.a. DOW Chemical). De bereikbaarheid is goed te noemen doordat de Westerscheldetunnel, die de verbinding vormt tussen Zeeuws Vlaanderen en de Rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda), direct nabij gelegen is. Ook is het wegennetwerk naar België makkelijk bereikbaar. De locatie is hierdoor als zeer aantrekkelijk aan te merken voor bedrijven die economisch verbonden zijn aan Zeeland en/of Zeeuws-Vlaanderen.

Installaties en voorzieningen:
– Automatische toegangsdeur;
– Brandslanghaspels, vluchtrouteaanduiding en rookmelders;
– Keukenblok met inbouwapparatuur;
– Nefit ecoline HR-ketel (2009);
– Ventilatie box;
– Isolerende beglazing;
– Houten kozijnen;
– Betonen vloer;
– Keramische dakpannen;
– Houtentrap;
– Houtenverdiepingsvloer.

Vraagprijs:
€ 389.000,- k.k.

Parkeren:
(gratis) Parkeren aan de voorzijde van het pand.

Bodeminformatie:
Op basis van een uitdraai van het Bodemloket zijn er geen bijzonderheden.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Terneuzen Midden’ onherroepelijk vastgesteld op 17 december 2009. De bestemming is ‘Dienstverlening’. Deze gronden zijn bestemd voor:

1. dienstverlening op de begane grond;
2. het wonen op de verdieping en in ondergeschikte mate op de begane grond.

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM-model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Bijzondere verkoopvoorwaarde:
Het object wordt verkocht op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed meedeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Pottenbakkerssingel 11 0ong
Middelburg
€ 2.708,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 2
Hulst
€ 1.850,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Buitenruststraat 20
Middelburg
€ 135,- per m² per jaar
Kantoorruimte
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 649.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Voltaweg 13E
Middelburg
€ 1.250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Strandweg 19
Burgh-haamstede
€ 2.000.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Langeviele 24
Middelburg
€ 1.650,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod