Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Alexander Gogelweg 16

Vlissingen
kamers
€ 1.200,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u een nette winkelruimte in een bedrijvenverzamelgebouw te Pauwenburg in Vlissingen te huur aanbieden.

De winkelruimte is gelegen in een bedrijvenverzamelgebouw waarin o.a. een dierenkliniek, een dierenambulance en tandheelkundige in zijn gevestigd. Het gebouw staat op prachtige locatie met veel groen, gratis parkeren en diverse andere voorzieningen in de directe omgeving. Op slechts 1 minuut verwijderd van deze locatie is een wijkwinkelgebouw situeert waarin o.a. een Jumbo, Mies Bloemen super, Hans Vers, Kruitvat en Echter Bakker Piet Daane en Ace Drinks in zijn gevestigd. Een druk bezochte locatie met vele voorzieningen gericht op detailhandel en dagelijkse levensmiddelen.

De winkelruimte heeft een gezamenlijke entree met de dierenkliniek en is ca. 70 m2 VVO groot. Tot 1 januari 2023 fungeert deze ruimte als kapsalon, maar kan conform bestemmingsplan ook te dienst doen als kantoor, winkel of praktijk voor de (maatschappelijke) dienstverlenende sector of detailhandel.

In het kort:
– Alexander Gogelweg 16, 4384 EV Vlissingen
– Grootte ca. 70 m2 VVO
– Frontbreedte: ca. 11 meter
– Bedrijvenverzamelgebouw in woonwijk Pauwenburg
– Huurprijs € 1.200,- per maand excl. BTW
– Gratis parkeren in de directe omgeving
– Beschikbaar vanaf 1 januari 2023
– Energielabel: in aanvraag

Indeling:
Het bedrijvenverzamelgebouw beschikt over een entree met automatische schuifdeuren aan de voorzijde. Direct na binnenkomst is aan de rechterzijde is de winkelruimte gesitueerd. Deze ruimte is opgesplitst in twee delen. Aan de linkerzijde bevindt zich het kantoor en de kantine en aan de rechterzijde is de winkelruimte gesitueerd.

Omgeving en Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van de woonwijk Pauwenburg met een uitstekende verbinding naar het centrum en de druk bezochte boulevard. De Sloeweg t.h.v. de Sportvereniging Walcheren ligt op slechts 3 minuten afstand. De Sloeweg sluit middels de N288 aan op de A58 en is binnen enkele autominuten bereikbaar. De A58 verbindt Vlissingen met Middelburg, Goes en Bergen op Zoom

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen- Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Bestemming:
Het object ligt binnen bestemmingsplan ‘Paauwenburg – Groot Lammerenburg’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 07-07-2011 en heeft de enkel bestemming ‘Gemengd -2’.

De voor ‘Gemengd-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. dienstverlening;
b. kantoren;
c. stedelijke bedrijvigheid;
d. maatschappelijke voorzieningen;

Afmeting:
Winkelruimte: ca. 47 m2 VVO
Kantoorruimte: ca. 23 m2 VVO

Energielabel:
n.t.b.

Huurprijs:
€ 1.200,- per maand exclusief BTW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW- belaste huur.

Servicekosten:
Geen servicekosten. Kosten gas, water en elektra worden middels een jaarlijkse afrekening door de verhuurder doorbelast.

Schoonmaak:
De schoonmaak van de algemene ruimte c.q. entree wordt door de huurders onderling geregeld.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
Uitgangspunt is casco, het inventaris van de kapsalon is overleg en tegen betaling over te nemen.

Waarborgsom:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.200,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 104
Goes
€ 650.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Markt 2
Brouwershaven
Kantoorruimte
Beschikbaar
Scoudestraat 34
Krabbendijke
€ 199.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Vierstraat 8
Yerseke
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Spuistraat 46
Vlissingen
€ 1.700,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Bree 5a, b, c
Middelburg
€ 599.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod